Biokémiai gyakorlatok (részlet)

text

Főiskolai jegyzet a biokémia tanulásához.

Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject biokémia
subject főiskolaijegyzet
Table of contents
Általános rész-laboratóriumi alapismeretek
Részletes rész
I. Nedvesség és hamutartalom meghatározása
II. Diffuzió,oldás,ozmózis
III. Kolloidok
IV. pH mérés,pufferoldatok
V. Az élőlényeket felépítő legfontosabb ionok kimutatása
VI. Szénhidrátok és származékaik
VII. Lipidek
VIII. Nukleinsavak
IX. Alkaloidok
X. Enzimek
Néhány enzim működésének kimutatása
Táblázatok
Irodalom
open table of contents
audience general
Creators, contributors
creator Gál István, Dr Szőkefalvi-Nagy Zoltán
publisher Tankönyvkiadó
Time and places
place of publishing Budapest
spatial reference Magyarország
location of physical object Szendrő
created 1971-01-01
temporal reference 1970-es évek
Attributes
medium paper
extent oldal:73
extent MB:101
format PDF
Legal information
rightsholder Magánszemély
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
registration number 3690