Az aszúkirály - Szepsy István tokaji borásszal beszélget Benkei Ildikó

text

Ez a könyv Szepesy István tokaji borász bortermeléssel kapcsolatos tapasztalatait, élményeit mutatja be.

Title(s), language
is part of Magyarnak lenni 21.kötet
language hungarian
Subject, content, audience
subject állattartás; birtokalapítások; borfajták; borgazdaságok; borkereskedelem; borkóstolás; bortermelés; borvacsorák; borvidékek; családi gazdálkodás; családtagok; díjátadások; életképek; élettani hatások; erjedési folyamatok; EU-támogatások; földrajzi adottságok; földrajzi elhelyezkedés; gazdaságfejlesztések; gazdaságfinanszírozások; gazdasági munkák; gombaölő szerek; helytörténet; hitélet; idealizmus; kőzet-átalakulások; külföldi tőkeforrások; magyarságtudat; minőségi garancia; mise (istentisztelet); motivációk; ökoszisztémák; parafadugók; pincejáratok; pincepenészek; politikai jelentőség; radikalizmus; szakértői vizsgálatok; származások; szőlőbetegségek; szőlőművelés; szőlőtermelés; szőlőtőkék; talajösszetétel; templomtörténet; termelési folyamatok; természeti értékek; termőhelyek; hústilalmak; történelmi visszatekintések; vállalkozások; vevőkörök; visszaemlékezések;
Table of contents
A pincébe a templom tövénél
Otthonában
Ötszáz éves gyökerek
Úrágyától Szenttamásig
Pince a ház alatt
Megtartó napfelkelte
open table of contents
Creators, contributors
creator "Szepesy István (1951-) (borász) "
publisher Kairosz Kiadó (Budapest)
contributor "Benkei Ildikó (1971-) (riporter) "
Time and places
place of publishing Budapest (Magyarország)
spatial reference Tokaj (Borsod-Abaúj-Zemplén);
location of physical object Ózd (Borsod-Abaúj-Zemplén)
date 2007-01-01
temporal reference 2007
Attributes
medium paper
extent 134 oldal; 10 x 16 cm
format PDF
Legal information
rightsholder Ismeretlen (Kutatás alatt)
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source ÓMI Városi Könyvtár Helyismereti Gyűjtemény