A kémia újabb eredményei 1972.-11. (részlet)
text
A könyvsorozatnak ez a kötete három élelmiszer kémiai jellegű munkát tartalmaz.
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | papír alapú könyv |
subject | élelmiszer kémia |
Table of contents | Holló János, László Elemér: A keményítő bioszintézisének és enzimes degradációjának kémiai folyamatai open table of contentsLásztity Rodomir: A sikér kémiai szerkezete és reológiai sajátságai közötti összefüggések Spanyár Pál: Az élelmiszerekben előforduló íz-és illatanyagok kémiája |
audience | general |
Creators, contributors | |
publisher | Akadémiai Kiadó |
contributor | Szerkeszti: Csákvári Béla |
Time and places | |
place of publishing | Budapest |
location of physical object | Szendrő |
created | 1972-01-01 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 81,1 MB |
extent | 198. oldal |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Magánszemély |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
registration number | 4690 |