A kémia újabb eredményei 1972.-11. (részlet)

text

A könyvsorozatnak ez a kötete három élelmiszer kémiai jellegű munkát tartalmaz.

Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject papír alapú könyv
subject élelmiszer kémia
Table of contents
Holló János, László Elemér: A keményítő bioszintézisének és enzimes degradációjának kémiai folyamatai
Lásztity Rodomir: A sikér kémiai szerkezete és reológiai sajátságai közötti összefüggések
Spanyár Pál: Az élelmiszerekben előforduló íz-és illatanyagok kémiája
open table of contents
audience general
Creators, contributors
publisher Akadémiai Kiadó
contributor Szerkeszti: Csákvári Béla
Time and places
place of publishing Budapest
location of physical object Szendrő
created 1972-01-01
Attributes
medium paper
extent 81,1 MB
extent 198. oldal
format PDF
Legal information
rightsholder Magánszemély
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
registration number 4690