Die Nahrungs- und Genussmittelkunde, historisch, naturwissenschaftlich und hygieinisch begründet 1860
Specielle Nahrungs- und Genussmittelkunde 2. Bd.
text
A feltöltött PDF tartalma:borítók,gerinc,címlap,bélyegzővel ellátott oldalak, tartalomjegyzék.
Title(s), language | |
---|---|
language | german |
Subject, content, audience | |
subject | régi könyv |
audience | researchers |
Creators, contributors | |
creator | Reich, Eduard |
publisher | Vandenhoek & Ruprecht |
Time and places | |
place of publishing | Göttingen |
spatial reference | Göttingen |
date | 1860-01-01 |
temporal reference | 1860 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 315 p. |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Miskolci Egyetem |
access rights | free download |
Source and data identifiers | |
source | Selmeci Műemlékkönyvtár |
registration number | R 5.066 |