Hogyan főzzünk egészségesen? – Táplálkozástudományi előadások és főzőkör
text
qualifiedcontent
Aprónyomtatvány, röplap
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | Kulturális, vallási rendezvény |
subject | Adventizmus, kereszténység |
subject | Táplálkozástudomány |
subject | Előadás-sorozat és főzőkör |
subject | Programajánló |
Creators, contributors | |
creator | Hetednapi Adventista Egyház (Kecskemét) |
contributor | Nagy Zsuzsanna táplálkozástudományi szakember |
Time and places | |
spatial reference | Kecskemét |
location of physical object | Kecskemét |
temporal reference | 2003. február–június |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 210x149 mm |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár |
identifier | 2003/214/34 |