Kémiai technológia IV. (részlet)
Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Természettudományi kar
text
"(Bevezetés az ipari mikrobiológiába)".
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | Kémia |
subject | Ipari mikrobiológiai |
subject | Fermentáció |
subject | Tartósítás |
Table of contents | Az ipari mikrobiológiai eljárások alapjai open table of contentsMikroorganizmusok üzemi tömegtenyésztése Fermentációs eljárások mikroorganizmusok anyagcseréje során keletkező termékek előállítására Élelmiszerek tartósítása |
audience | general |
Creators, contributors | |
creator | Dr. Zsadon Béla |
publisher | Tankönyvkiadó |
Time and places | |
place of publishing | Budapest |
location of physical object | Szendrő |
created | 1966-01-01 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 40,6 MB |
extent | 98 oldal |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Magánszemély |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
identifier | R.szám:J 3-448 |
registration number | 2307/1967/K/29 |