Kémiai technológia IV. (részlet)

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

Természettudományi kar

text

"(Bevezetés az ipari mikrobiológiába)".

Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject Kémia
subject Ipari mikrobiológiai
subject Fermentáció
subject Tartósítás
Table of contents
Az ipari mikrobiológiai eljárások alapjai
Mikroorganizmusok üzemi tömegtenyésztése
Fermentációs eljárások mikroorganizmusok anyagcseréje során keletkező termékek előállítására
Élelmiszerek tartósítása
open table of contents
audience general
Creators, contributors
creator Dr. Zsadon Béla
publisher Tankönyvkiadó
Time and places
place of publishing Budapest
location of physical object Szendrő
created 1966-01-01
Attributes
medium paper
extent 40,6 MB
extent 98 oldal
format PDF
Legal information
rightsholder Magánszemély
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
identifier R.szám:J 3-448
registration number 2307/1967/K/29