Gyógyító ételek szakácskönyve (részlet)

Húsok, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek és olajok jótékony hatásai

text

A helyesen megválasztott étrendünkkel nemcsak életünk minőségét javíthatjuk, hanem különböző betegségek megelőzésében, gyógyításában is döntő szerepet játszhatnak elfogyasztott ételeink.

Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject papír alapú könyv
subject szakácskönyv
Table of contents
Gyógyító ételek, fűszerek, növények
nyers táplálkozás (FONTOS!)
Könnyű ételek
Cukorbetegeknek
Gyomor- és bélpanaszokra
Egészségmegőrző receptek
keringési problémákra
Lisztérzékenység ételei
Májbetegeknek
Székrekedés esetén
Roborálás (HÍZLALÁS)
Egyéb különlegességek
Egyéb hasznos ételek
Vegyes ételek
A fűszerek
Fűszerolajokról
Gyógyító növények
open table of contents
audience general
Creators, contributors
creator Bártfai Laci bácsi
publisher Vagabund Kiadó
Time and places
place of publishing Kaposvár
spatial reference Kaposvár
location of physical object Szendrő
temporal reference 2010
Attributes
medium paper
extent 66 MB
extent 194 oldal
format PDF
Legal information
rightsholder Magánszemély
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
identifier ISBN 978 963 290 032 2