Gyógyító ételek szakácskönyve (részlet)
Húsok, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek és olajok jótékony hatásai
text
A helyesen megválasztott étrendünkkel nemcsak életünk minőségét javíthatjuk, hanem különböző betegségek megelőzésében, gyógyításában is döntő szerepet játszhatnak elfogyasztott ételeink.
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | papír alapú könyv |
subject | szakácskönyv |
Table of contents | Gyógyító ételek, fűszerek, növények open table of contentsnyers táplálkozás (FONTOS!) Könnyű ételek Cukorbetegeknek Gyomor- és bélpanaszokra Egészségmegőrző receptek keringési problémákra Lisztérzékenység ételei Májbetegeknek Székrekedés esetén Roborálás (HÍZLALÁS) Egyéb különlegességek Egyéb hasznos ételek Vegyes ételek A fűszerek Fűszerolajokról Gyógyító növények |
audience | general |
Creators, contributors | |
creator | Bártfai Laci bácsi |
publisher | Vagabund Kiadó |
Time and places | |
place of publishing | Kaposvár |
spatial reference | Kaposvár |
location of physical object | Szendrő |
temporal reference | 2010 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 66 MB |
extent | 194 oldal |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Magánszemély |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
identifier | ISBN 978 963 290 032 2 |