Higiéne a közétkeztetésben (részlet)
Egészségügyi minimum tanfolyam anyaga
text
E könyv írásakor arra törekedtem, hogy a közétkeztetés területén foglalkoztatott dolgozó valóban a legszükségesebb ismeretanyagot kapja kézhez, egy olyan minimumot, amely alapot ad egészségügyi szemléletének kialakulásához.
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | papír alapú könyv |
subject | egészségügy |
audience | general |
Creators, contributors | |
creator | Dr. László Nándor |
publisher | Medicina Könyvkiadó |
Time and places | |
place of publishing | Budapest |
location of physical object | Szendrő |
date | 2015-03-13 |
created | 1967-01-01 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 11,7 MB |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Magánszemély |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
registration number | L32/22602 |