Táplálkozásélettan (részlet)
Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv
text
Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | papír alapú könyv |
subject | oktatás |
subject | nevelés |
subject | szakkönyv |
Table of contents | I. Bevezetés, II. A tápanyagok ismertetése, III. A tápanyagok felvétele és felszívódása, IV. A fontosabb élelmiszerek és azok tápértéke, V. A feldolgozás hatása a tápanyagokra, VI. Az ételek értékesítése, VII. Tápanyagszükséglet, VIII. A beteg szervezet táplálkozása, IX. Táplálkozási szokások, X. Élelmianyagaink tápanyagtartalma, Felhasznált irodalom open table of contents |
audience | general |
Creators, contributors | |
publisher | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
Time and places | |
place of publishing | Budapest |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 5,9 MB |
extent | 243 oldal |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Magánszemély |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
identifier | ISBN 963 220 343 2 |