Táplálkozásélettan (részlet)

Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

text

Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject papír alapú könyv
subject oktatás
subject nevelés
subject szakkönyv
Table of contents
I. Bevezetés, II. A tápanyagok ismertetése, III. A tápanyagok felvétele és felszívódása, IV. A fontosabb élelmiszerek és azok tápértéke, V. A feldolgozás hatása a tápanyagokra, VI. Az ételek értékesítése, VII. Tápanyagszükséglet, VIII. A beteg szervezet táplálkozása, IX. Táplálkozási szokások, X. Élelmianyagaink tápanyagtartalma, Felhasznált irodalom
open table of contents
audience general
Creators, contributors
publisher Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Time and places
place of publishing Budapest
Attributes
medium paper
extent 5,9 MB
extent 243 oldal
format PDF
Legal information
rightsholder Magánszemély
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
identifier ISBN 963 220 343 2