Korszerű élelmezés az óvodáskortól a kamaszkorig (részlet)

Második átdolgozott és bővített kiadás

text

"Két okból is nagyon fontos és időszerű e könyv megjelenése. Az első ok: a gyermekkorban kell kialakítanunk és megalapoznunk a helyes táplálkozási szokásokat, amelyek felnőttkorban lassan és fokozatosan bővülnek és módosulnak. A másik fontos ok: az a megfigyelésünk, hogy az életszínvonal emelkedésével, a hazai élelmiszer-termelés választékának bővülésével nem fejlődik együtt a kisgyermekek étkeztetésének színvonala." Dr. Tarján Róbert

Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject Szakácskönyvek
subject gyermekek
subject élelmezés
subject papír alapú könyv
Table of contents
I. rész: Általános ismeretek
II. rész: Az ételek összetétele és elkészítése
open table of contents
audience general
Creators, contributors
creator Csizmadia Árpád - Dr. Tömörkény Endréné, Dr. Argay István - Bajza Sándor - Dr. Tarján Róbert, Pár Gyula - Dr. Elkán György - Unger Károly
publisher Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Time and places
place of publishing Budapest
location of physical object Szendrő
created 1984-01-01
Attributes
medium paper
extent 74,8 MB
extent 410 oldal
format PDF
Legal information
rightsholder Magánszemély
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
identifier ISBN 963 221 382 3
registration number 640 K72/22417