Korszerű élelmezés az óvodáskortól a kamaszkorig (részlet)
Második átdolgozott és bővített kiadás
text
"Két okból is nagyon fontos és időszerű e könyv megjelenése. Az első ok: a gyermekkorban kell kialakítanunk és megalapoznunk a helyes táplálkozási szokásokat, amelyek felnőttkorban lassan és fokozatosan bővülnek és módosulnak. A másik fontos ok: az a megfigyelésünk, hogy az életszínvonal emelkedésével, a hazai élelmiszer-termelés választékának bővülésével nem fejlődik együtt a kisgyermekek étkeztetésének színvonala." Dr. Tarján Róbert
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | Szakácskönyvek |
subject | gyermekek |
subject | élelmezés |
subject | papír alapú könyv |
Table of contents | I. rész: Általános ismeretek open table of contentsII. rész: Az ételek összetétele és elkészítése |
audience | general |
Creators, contributors | |
creator | Csizmadia Árpád - Dr. Tömörkény Endréné, Dr. Argay István - Bajza Sándor - Dr. Tarján Róbert, Pár Gyula - Dr. Elkán György - Unger Károly |
publisher | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
Time and places | |
place of publishing | Budapest |
location of physical object | Szendrő |
created | 1984-01-01 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 74,8 MB |
extent | 410 oldal |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Magánszemély |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
identifier | ISBN 963 221 382 3 |
registration number | 640 K72/22417 |