Katolikus Ösvény

1938. IV. évfolyam 5-9. szám

text
qualifiedcontent
Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject társadalmi hetilap
Table of contents
Katolikus Ösvény
1938. IV. Évfolyam
5. szám
Áll a bál 1.; A diósgyőri munkásság a krisztusi igazságok mellett 1.; Járdán József: A defekt 2.; Dr. Mády Lajos: Miskolc népjóléti igazgatásának átszervezése 3.; Szociális elméleti és gyakorlati tudással rendelkező munkaerők kiképzése 4.; Az emberek két arca 5.; Egy kis Dopolavaro 6.; Napsugarak a Legényegyletben 6.; Hirek 7.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
6. szám
Lehullott az álarc 1.; prológus a polgármesterválasztáshoz 1.; Hogyan fogadja Miskolc a Szent Jobbot? 2.; Dr. Máday lajos: Miskolc népjóléti igazgatásának átszervezése 3.; Vasutasok lelki előkészülete az Eucharisztikus szentévre 4.; Kreingők világa – A Nőegylet fényes sikerű táncestélye 5.; Hirek 6.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
7. szám
A bírói talár 1.; A tanácsköteles gyermekek szociális védelme Miskolcon 2.; Adnak-e nekünk gyarmatot? 3.; Az osztrák függetlenség gondolata a mai Ausztriában 3.; Mi tehát az önállő Ausztria értelme és külldetése 4.; Dr. Böhm Rudolf: Tüdőtuberkolózis 5.; Hirek 6.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
8. szám
Megtörtént 1.; Intelligens fiatalság, iparos ifjúság 1.; Az elvfeladás nagy bűnétől – ments meg Uram minket! 3.; Hogy állunk az Eucharisztikus Kongresszussasl? 4.; Dr. Máday Lajos: A tanköveteles gyermekek szociális védelme Miskolc 4.; Gyakoroljuk a kongresszus népénekeit! 6.; Hirek 6.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
9. szám
A nagy figyelmeztetés 1.; Hogy állunk a nemzeti szocializmussal 1.; Nyilt és burkolt szimpátia 2.; Népünk elkeseredettsége 2.; Járdán József: Vihar 2.; A német katolikusok helyzete 3.; Harc az iskolákért 4.; Az erkölcspörök 4.; Műemlék, vagy mi... 5.; Hirek 6.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
open table of contents
Creators, contributors
creator Schober Tibor / felelős szerkesztő
publisher Ludvig István könyvnyomdája
Time and places
place of publishing Miskolc
created 1938-01-01
temporal reference 1938
Attributes
medium paper
extent 40 p.
format PDF
Legal information
rightsholder II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár