Katolikus Ösvény

1938. IV. évfolyam 22-27. szám

text
qualifiedcontent
Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject társadalmi hetilap
Table of contents
Katolikus Ösvény
1938. IV. Évfolyam
22. szám
Mégis csak boldogság magyarnak lenni 1; Július első hetépt Szent István emlékének szenteli a város 1; A szociális gondolat 2; Irigyellek, Testvér 2; Dr. Mádai Lajos: Egyházművészeti kiállítás a miskolci Szent István Héten 4; Dr. Fekete Bertalan: Horthy Miklósné ételmegváltási nap: Június 2 4; Lakatos Elvira: Ballag már a vén diák 4; Hírek 5; Egy halk asszony 5; Járdán József: Áldott a templom 6; Színház 8; Lezárultak a kapuk 8; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
23. szám
Tiltakozunk! Ott leszünk 1; Miskolc eucharisztikus hete 2; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 2; A Kongresszusról 3; Csillagfényes éjszakák 3; Összefogunk, esküszünk 3; A lélek ünnepe 4; A népiség eszméje 5; A függöny 5; Hírek 7; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
24. szám
Az életbe indolókhoz 1; Hogyan viselkedjünk az úrnapi körmeneten 2; A műtét 2; A Stefánia jubiláris gyermeknapja 3; Egy vértanú a legméltóságosabb Oltáriszentségről 4; Kongrsszusról 5; Az első levél 5;A második levél 6; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 6; Hírek 7; Ünnepi lélekkel 7; Eucharisztia az Állami Menhelyen 8; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
25. szám
Kapuzárás 1; A Kongresszusról 1; Éljen a katholikus Ifjúsági Front 2; Miskolc régi népessége 3; Dr. Deák János pápai kamarás 4; Rétay Kálmán apátplébános aranymiséje 4; Kronberger Béla nyugalomba vonult 4; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 5; Magyar Messiások 5; Hírek 6; Egy hetvenéves határkőnél 6; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
26-27. szám
Szikra Gyula: Óh dicsőséges szent jobb kéz...1;Dr. Mádai Lajos: A Szent Jobb Miskolcon 2; Az országjáró Szent Jobb a magyar történelemben 3; Dr. Fekete Bertalan: Kérelem a háztulajdonosokhoz 4; Rétay Kálmán apátplébános aranymiséje 5; Díszközgyűlés a kultúrházban 5;A Miskolci Máv. Műhely Dal- és Önképzőkörének hatalmas sikere az országos dalosversenyen 6;Aranymisés főpapunk 7; A Szent Jobb miskolci útjának programja 7; Tagavatás a Miskolci Legényegyletben 8; Hírek 8; Járdán József: Rétay Kálmán apátplébános aranymiséje 10;
open table of contents
Creators, contributors
creator Schober Tibor / felelős szerkesztő
publisher Ludvig István könyvnyomdája
Time and places
place of publishing Miskolc
created 1938-01-01
temporal reference 1938
Attributes
medium paper
extent 42 p.
format PDF
Legal information
rightsholder II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár