Katolikus Ösvény

1938. IV.évfolyam 16-21. szám

text
qualifiedcontent
Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject társadalmi hetilap
Table of contents
Katolikus Ösvény
1938. IV. Évfolyam
16. szám
Szikra Gyula: Húsvét záloga 1.; Alleluja-félfeketében 2.; Járdán József: Magdaai Mária 2.; A találékony ember 3.; A XXXIV, Nemzetközi eucharisztikus Kongresszus prograja 4., Húsvéti gondolatok 5.; Uj Szent-sír-oltárunk 6.; Hirek 6.; Színház 8.;
17. szám
Mit várunk az új sajtótőrvénytől 1.; A kettős szent év emlékére maradandó szociális alkotások létesítendők 1.; a zsolcai krisztusszallag 2.; Kikre terjed kis a város szegénygondozása 3.; Az élő prédikáció 4.; A Mansz munkája 5.; A szent István Jubileumi Év programja 6.; Hirek 7.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
18. szám
Nagy napok küszöbén 1.; oltár lett a Milléniumki emlékmű! 1.; Huszti Vilmos: Róma felé 2.; A zsidóság hatalmi törekvései a multban 3.; Megnyilik a leányliceum 5.; A gyermekek korai elsőáldozása 5.; Kerületi papi gyűlés 6.; Hirek 7.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
19. szám
Hová vezetnek a drágasái hullám gyökerei? 1.; Érsekfőpásztorunk az A.C. központi tanácsülésén 2.; Huszti Vilmos: Róma felé 2.; "Egybegyültünk, ó nagy Isten..." 3.; Krisztussal és Krisztusban imádkozik 4.; Keresztény sajtópropagandát! 5.; Jézus járt a betegek között Eucharisztikus triduum és körmenet a Kórházban 6.; Hirek 7.; Szinház 8.; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
20. szám
EMSZÓ 1; Vádlottak padján a keresztény ifjúság 1; Nem így áll... 1; Bízzunk ifjúságunkban 2; Fontos tudnivalók a Kongresszusra utazóknak 3; A zsidókérdés lényege 3; Keresztény és nemzeti elvek 4; Kulturális megoldás 4; Gazdasági megoldás 4; Eucharisztia a kórházban 5; Százezres vendégség 5; Hírek 6; Irodalom 8; Nehéz orvosnak lenni Kínában 8; Istentiszteletek a miskolci és diósgyőri templomokban 8.
21. szám
Hódolattal köszöntjük a világ Urát 1; Eucharisztia az Ősegyházban 2; Járdán József: A nagyságos úr is elmegy...2; Kongresszusi tudnivalók 4; Hogyan ünnepeljük itthon az Eucharisztikus Kongresszust? 5; A "Magyar célért" állt ki vasárnap az EMSZO 6; Hírek 7; Felsővárosi Oltáregyesület kiállítása és díszközgyűlése 7;
open table of contents
Creators, contributors
creator Schober Tibor / felelős szerkesztő
publisher Ludvig István könyvnyomdája
Time and places
place of publishing Miskolc
created 1938-01-01
temporal reference 1938
Attributes
medium paper
extent 48 p.
format PDF
Legal information
rightsholder II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár