Üzemi szakácskönyv (részlet)
text
Ez a "szakácskönyv a vendéglátás legszélesebb körét érinti, hiszen témája a munkahelyi étkeztetésen kívül kiválóan hasznosítható a társadalmi étkeztetés szinte valamennyi területén. A részletes és pontos, a mai követelményeknek megfelelően átdolgozott anyaghányadok, a már sokszor dicsért régi, valamint az új, ízletes ételek receptjei, elkészítésük módjainak szakszerű leírása joggal kelti fel minden szakember és érdeklődő figyelmét. Célja, hogy elősegítse a közétkeztetésben felmerülő minőségi igény kielégítését, és az új ízkombinációk bemutatásával segítséget nyújtson a szakembereknek."
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
Subject, content, audience | |
subject | papír alapú könyv |
subject | Vendéglátás |
subject | Étkeztetés |
Table of contents | Előszó open table of contentsBevezetés a nagyüzemi vendéglátásban Konyhatechnika Receptek 100 főre Receptek 10 főre Hasznos tanácsok |
audience | general |
Creators, contributors | |
creator | Hufnágel Pár Surnovszky |
publisher | Mezőgazdasági Kiadó |
Time and places | |
place of publishing | Budapest |
location of physical object | Szendrő |
issued | 1984-01-01 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 57 + 59,9 MB |
extent | 353 oldal |
format | |
Legal information | |
rightsholder | Magánszemély |
access rights | rights reserved - free access |
Source and data identifiers | |
source | Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár |
source | Oktatástörténeti Gyűjtemény |
identifier | ISBN 963 231 688 6 |