Üzemi szakácskönyv (részlet)

text

Ez a "szakácskönyv a vendéglátás legszélesebb körét érinti, hiszen témája a munkahelyi étkeztetésen kívül kiválóan hasznosítható a társadalmi étkeztetés szinte valamennyi területén. A részletes és pontos, a mai követelményeknek megfelelően átdolgozott anyaghányadok, a már sokszor dicsért régi, valamint az új, ízletes ételek receptjei, elkészítésük módjainak szakszerű leírása joggal kelti fel minden szakember és érdeklődő figyelmét. Célja, hogy elősegítse a közétkeztetésben felmerülő minőségi igény kielégítését, és az új ízkombinációk bemutatásával segítséget nyújtson a szakembereknek."

Title(s), language
language hungarian
Subject, content, audience
subject papír alapú könyv
subject Vendéglátás
subject Étkeztetés
Table of contents
Előszó
Bevezetés a nagyüzemi vendéglátásban
Konyhatechnika
Receptek 100 főre
Receptek 10 főre
Hasznos tanácsok
open table of contents
audience general
Creators, contributors
creator Hufnágel Pár Surnovszky
publisher Mezőgazdasági Kiadó
Time and places
place of publishing Budapest
location of physical object Szendrő
issued 1984-01-01
Attributes
medium paper
extent 57 + 59,9 MB
extent 353 oldal
format PDF
Legal information
rightsholder Magánszemély
access rights rights reserved - free access
Source and data identifiers
source Szendrői Közművelődési Központ és Könyvtár
source Oktatástörténeti Gyűjtemény
identifier ISBN 963 231 688 6