Szakácsegyesületek Világszövetségének XIV. kongresszusa, Budapest, 1970
Az 1966-ban alakult Magyar Szakács és Cukrász Szövetség 1970-ben rendezte meg Budapesten, a XIV. Szakácskongresszust (Szakácsegyesületek Világszövetségének XIV. kongresszusa). A fotón, a Hotel Duna Intercontinental-ban megtartott ülésszakok egyikének jelenete látható. Balról jobbra a következő személyek láthatóak: Venesz József, Dr. Sághy Vilmos (belkereskedelmi miniszterhelyettes), F. Zimmer, Ernst Faseth (elnök), H. Misah. Az asztalon Fonyódi Ásványvíz áll készen, a felszólalók szomjának oltására.
The Association of Hungarian Chefs and Confectioners, founded in 1966, organized the XIVth Chef's Congress (XIV Congress of the World Federation of Chefs' Associations). A scene from one of the sessions held at Hotel Duna Intercontinental. On the table, Fonyód Mineral Water is ready for the speakers.
Title(s), language | |
---|---|
language | hungarian |
language | english |
Subject, content, audience | |
subject | vendéglátás-történet |
subject | szakmatörténet |
subject | szállodatörténet |
subject | sajtótájékoztató |
subject | kongresszus |
subject | szakács |
subject | Hotel Duna Intercontinental |
subject | vendéglátóipar |
subject | MKVM |
subject | Fédération Mondiale des Sociétés de Cuisiniers (FMC) |
subject | World Association of Chefs' Societies (WACS) |
subject | Ernst Faseth (1917-2008) mesterszakács, WACS elnök, Osztrák Szakács Szövetség elnöke |
Time and places | |
spatial reference | Budapest, V. kerület, Apáczai Csere János utca 12-14. |
location of physical object | Budapest |
temporal reference | 1970 |
Attributes | |
medium | paper |
extent | 9 x 12 cm |
colour image | black and white |
format | jpeg |
Legal information | |
rightsholder | MKVM |
access rights | research permit needed |
Source and data identifiers | |
source | MKVM |
registration number | VF_2004_4_1 |
registration number | VIP_10-11_Szakmatörténet_Ipartestület |